فهرست مطالب :
- چکیده. ۳
- مقدمه. ۴
- مواد و روشها ۷
- مواد و میکروارگانیسمها ۷
- تهیه عصاره خام حاوی آنزیم. ۷
- بررسی میزان رشد میکروارگانیسم. ۸
- خالص سازی به روش جداسازی سه فازی.. ۸
- تعیین وزن مولکولی : ۹
- اندازه گیری میزان پروتئین.. ۹
- سنجش فعالیت آنزیمی.. ۹
- بررسی خصوصیات آنزیمی.. ۱۰
- فراوری چای.. ۱۰
- اندازه گیری پارامترهای کیفی چای.. ۱۰
- تجزیه و تحلیل آماری.. ۱۱
- نتایج و بحث.. ۱۱
- رشد میکروارگانیسم در پروسه تولید آنزیم. ۱۱
- بررسی فعالیت آنزیمی پکتینلیاز در دماهای مختلف.. ۱۲
- بررسی مقاومت آنزیمی پکتینلیاز در دماهای مختلف.. ۱۳
- بررسی فعالیت آنزیمی پکتینلیاز در pH های مختلف.. ۱۴
- بررسی مقاوت آنزیمی پکتینلیاز در pH های مختلف.. ۱۶
- بررسی مقاوت آنزیمی پکتینلیاز در pH های مختلف.. ۱۷
- فازی.. ۱۷
- وزن مولکولی.. ۱۸
- اثر آنزیم بر میزان تئاروبیگین.. ۲۰
- اثر آنزیم بر میزان رنگ کل.. ۲۱
- اثر آنزیم بر نسبت تئافلاوین به تئاروبیگین.. ۲۴
- اثر آنزیم بر میزان کافئین.. ۲۵
- نتیجه گیری.. ۲۶
- منابع و مأخذ : ۲۷
قوانین ارسال دیدگاه