[tab name=’چکیده’]
چکیده :
سنجد گیاهی درختی است از خانواده سنجدیان که در آب و هوای معتدل میروید. برگهای باریک و مخملی شکل و میوههایی قهوهای رنگ و خوراکی دارد که از هستهٔ آن در تهیهٔ برخی داروها استفاده میشود. سنجد را در مناطق گوناگون ایران به نامهای دیگری مینامند؛ در کردستان آن را «سرین چک»، در آذربایجان «ایده- ایکده» در اطراف تهران «پستانک» و در اصفهان «غبیده بادام» گفته میشود. در کتب سنتی با نامهای «چوبدانه، نُقد، بُل» نام برده شدهاست. این درخت را میتوان به فراوانی در شهرستانهای جنوب خراسان و قهستان و منطقه اقلید دید.
مـزایـا و امکانـاتـ :
- تصاویر رنگی.
- استفاده از فونت رایج (سری B).
- طرح و استایل متمایز جهت نمایش در تخته هوشمند.
[/tab]
[tab name=’مشخصات فایل’]
[icon type=’comment-o’ size=’1x’] | عنوان : | خواص و مضرات سنجد (پاورپوینت) |
[icon type=’paperclip’ size=’1x’] | تعداد صفحات : | ۱۰ اسلاید |
[icon type=’money’ size=’1x’] | قیمت : | ۳۰۰۰ تومان |
[icon type=’file-powerpoint-o’ size=’1x’] | فرمت فایل : | PPSX |
[icon type=’object-ungroup’ size=’1x’] | حجم فایل : | ۰۰ |
[/tab]
[end_tabset]
قوانین ارسال دیدگاه