- خلاصـه محتـوا ؛
«لارطب ولایابس الا فی کتابٍ مبین»
هیچ مسأله خرد و کلانی نیست مگر اینکه قرآن کریم در خصوص آن حکمی بیان فرموده است؛ اما در این کتاب الهی علاوه بر نصوص و محکمات، ظواهر، متشابهات و مجملاتی نیز هست و بدین جهت است که اهل بیت علیهم السلام ترجمان وحی الهیاند. فقه جعفری، کوثر زلالی است که سرچشمه قواعد عدالتگستر اجتماعی است و همواره تضارب آرای اجتهادی فقها که مبتنی بر تفاوت مبانی استدلالی ایشان است، در تکوین و قوام اندیشه حقوقی مکتب جعفری نقشی ویژه داشته است. اصل ۱۶۷ قانون اساسی در موارد سکوت، نقض، اجمال یا تعارض قوانین مدون، قاضی را موظف میکند که حکم را با استناد به منابع معتبر اسلامی یا فتاوای معتبر صادر نماید. در غیر این صورت وفق ماده ۳ قانون آیین دادرسی مدنی، مستنکف از احقاق حق شناخته شده به مجازات آن محکوم خواهد شد.
امروزه شاهد مصادیق متعددی از سکوت، اجمال یا نقض قوانین موضوعه هستیم که با بهرهگیری از آموزههای فقه پویای جعفری، میتوان راهکار مناسبی برای حل مسائل ناشی از آنها یافت. بعنوان نمونهای از مصادیق متعدد تضارب آرای اجتهادی فقها میتوان مسأله «معامله وکیل با خود» را مطرح نمود. این موضوع از جمله مسائلی است که قانون مدنی ایران بر خلاف قوانین مدنی بسیاری از کشورها، حکم آن را بیان ننموده است. این در حالی است که فقها نیز به لحاظ تفاوت در مبانی استدلال، آرای مختلف و حتی متضادی را در این مسأله صادر نمودهاند. در این کنفرانس به اختصار به تبیین و بررسی حکم معامله وکـیل با خود در خـصوص «بیع» کـه رایجترین و قدیمیترین عمل حقوقی است میپردازیم. شایان ذکر است که اگر چه هدف مقیر به تصویر کشیدن نمونهای از مصادیق متعدد تضارب آرای اجتهادی در اندیشه حقوقی مکتب جعفری است، لیکن استطراداً به آرا و نظریات اجتهادی اهل سنت نیز اشاره شده است.
- امکانـات محصـول ؛
- تصاویر رنگی
- تمایز رنگ متن و پس زمینه
- استفاده از فونت های رایج
- ویراستاری شکیل
- قابل ویرایش بودن استایل ها
- توضیـح ؛
محصول فوق پژوهشی در قالب فایل پاورپوینت جهت ارائه عموم متقاضیان می باشد که توسط فروشگاه فالود تهیه و تنظیم شده است.
- سفـارش جدیـد !
در صورتی که محصولی مورد نظر شما است که در فروشگاه موجود نمی باشد می توانید از طریق فرم زیر نسبت به ثبت درخواست و دریافت محصول مورد نظر اقدام نمایید.
قوانین ارسال دیدگاه