در حال نمایش 2 نتیجه
3,000 تومان
چکیده : در این تحقیق تاثیر اسید اسکوربیک و آنزیم آلفا آمیلازهم بر خصوصیات رئولوژیکی و حجم مخصوص نان اشترودل مورد بررسی قرار گرفت .در این تحقیق از آنزیم درسه سطح صفر،۳۰۰و۵۰۰ ppm واز اسید اسکوربیک در سه سطح صفر،۱۰۰و۲۰۰...
6,000 تومان
خلاصـه محتـوا ؛ سنتز پروتئین در موجودات زنده یکی از فرآیندهای اساسی و حیاتی به شمار میآید که مستلزم دخالت عوامل مختلفی مثل DNA ، انواع مختلف RNA و آنزیمهای بسیار متعددی است. بحث سنتز پروتئین مبحثی بسیار دقیق است...