مشاهده همه 2 نتیجه
3,000 تومان
در این تحقیق تاثیر اسید اسکوربیک و آنزیم آلفا آمیلازهم بر خصوصیات رئولوژیکی و حجم مخصوص نان اشترودل مورد بررسی قرار گرفت .در این تحقیق از آنزیم درسه سطح صفر،۳۰۰و۵۰۰ ppm واز اسید اسکوربیک در سه سطح صفر،۱۰۰و۲۰۰ ppm استفاده...
6,000 تومان
سنتز پروتئین در موجودات زنده یکی از فرآیندهای اساسی و حیاتی به شمار میآید که مستلزم دخالت عوامل مختلفی مثل DNA ، انواع مختلف RNA و آنزیمهای بسیار متعددی است. بحث سنتز پروتئین مبحثی بسیار دقیق است که وجود سیستمهای...