[tab name=’چکیده’]
فهرست مطالب :
- مقدمه : ۳
- تحولات صنعت هتلداری : ۳
- تجهیز هتل ۴
- در موقع خرید لوازم و اثاثیه هتل رعایت این نکات ضروری است : ۶
- استاندارد : ۶
- ظروف : ۷
- وسایل آشپزخانه : ۷
- ساختمان هتل ۸
- باید با متخصصین فن هتلداری مشورت کرد : ۹
- موقعیت مکانی خوب و وسایل حملونقل مناسب ۱۱
- خدمات ویژه ۱۱
- مناسب بودن برای جلسات کاری ۱۲
- اتاقهای راحت با امکانات رفاهی مناسب ۱۲
- جذابیتهای محلی ۱۲
[/tab]
[tab name=’مشخصات فایل’]
[icon type=’comment-o’ size=’1x’] | عنوان : | ویژگی های تجهیزات هتلی |
[icon type=’paperclip’ size=’1x’] | تعداد صفحات : | ۱۲ صفحه |
[icon type=’money’ size=’1x’] | قیمت : | ۲۰۰۰ تومان |
[icon type=’file-word-o’ size=’1x’] | فرمت فایل : | Docx |
[icon type=’object-ungroup’ size=’1x’] | حجم فایل : | ۰۰ |
[/tab]
[end_tabset]
قوانین ارسال دیدگاه