فهرست مطالب :
- چکیده : ب
- بخش اول : ۱
- آشنایی با مفاهیم اولیه. ۱
- مقدمه : ۲
- بازاریابی چیست؟. ۳
- مفاهیم جامع : ۳
- تعیین اهداف : ۳
- روشن بودن و قابل اندازهگیری بودن اهداف : ۴
- اهداف عمومی بازاریابی : ۴
- آمیزه موفق بازاریابی : ۵
- چهار عرصه متمایز : ۵
- ایجاد تمایز : ۵
- راهکارهای جذب مشتری : ۵
- جستجو در اینترنت : ۵
- حضور نمایشگاهی : ۵
- استفاده از تبلیغات : ۶
- خرید آدرسها : ۶
- فروش از طریق همه کانالها : ۶
- مدیریت وقت : ۶
- مشتریان دایمی : ۶
- مشتریان جدید : ۶
- نرمافزارها : ۶
- چه کسانی، چطور و چرا؟. ۶
- بازاریابی ارتباطات : ۷
- تعریف اهداف ارتباطی : ۷
- تعریف تصویر : ۷
- طرح هایی برای بازاریابی رستوران : ۸
- بخش دوم : ۱۰
- بازاریابی رستوران. ۱۰
- مقدمه : ۱۱
- وفاداری : ۱۱
- چرخه ارزش – رضایت – سودآوری : ۱۲
- چرخه ارزش – رضایت – سودآوری از نگاه بازاریابی : ۱۳
- درک مفهوم ارتباط میان رضایت مشتریان و سودآوری : ۱۵
- اولویتهای مشتریان خارجی. ۱۷
- اولویتهای مشتریان داخلی : ۲۰
- بخش سوم : ۲۴
- بازاریابی هوشمند رستوران. ۲۴
- مقدمه : ۲۵
- در پی فرصت های بازاریابی باشید : ۲۶
- وبسایت شما : ۲۶
- اجتماعی باشید. ۲۷
- روابط عمومی و تبلیغات : ۲۸
- آیتم های هدیه : ۲۸
- حمایت های مالی : ۲۹
- کوپن های تخفیف.. ۲۹
- کلوپ های غذاخوری مکرر ۲۹
- تبلیغات منو. ۳۰
- سایر شیوه های تبلیغاتی. ۳۰
- بازاریابی رستوران ها برای موفقیت آنلاین و آفلاین : ۳۱
- رویکردهایی که بر چگونگی بازاریابی رستوران ها تأثیر گذاشته است : ۳۱
- نکتههای بازاریابی رستوران ها که باید امتحان کنید : ۳۲
- بهروز باشید : ۳۲
- یک وبسایت فعال داشته باشید : ۳۲
- از کمک وبلاگ نویسان محلی که درباره غذا مطلب مینویسند بهره بگیرید : ۳۲
- سایتهای نقد و بررسی را زیر نظر بگیرید : ۳۲
- از یک ابزار رزرو آنلاین رستوران استفاده کنید : ۳۳
- بانک ایمیل خود را غنی کنید : ۳۳
- در رسانههای اجتماعی حضورداشته باشید : ۳۳
- از هیچچیز بهسرعت چشمپوشی نکنید : ۳۳
- انگیزه کافی برای توجه مردم فراهم کنید : ۳۳
- مسابقه برگزار کنید : ۳۴
- یک برنامه وفاداری مشتری تهیه و اجرا کنید : ۳۴
- به منوی رستوران خود ظاهر تازهای بدهید : ۳۴
- فقط درخواست کنید : ۳۴
- شهرت آنلاین خود را مدیریت کنید : ۳۴
- بخش چهارم : ۳۵
- جمع بندی و پیشنهادات.. ۳۵
- پیشنهادات : ۳۶
- نتیجه گیری : ۳۹
- پیوست ها ۴۰
- منابع و مأخذ : ۴۲
- پینوشتها : ۴۲
قوانین ارسال دیدگاه