مقاله معرفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صنایع غذایی

مقاله معرفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صنایع غذایی

چکیده :

آنزیم کلروفیلاز، باعث تخریب کلروفیل در گیاه و جلبک می شود. این واکنش با هیدرولیز گروه فیتول انجام می شود، که نتیجه اش تشکیل کلروفیلید است. تخریب کلروفیل در مراحلی از رشد گیاه شامل پیری برگ، رسیدن میوه و مرگ گیاه انجام می گیرد. به علت بالا بودن محتوای کلروفیل در روغن کلزا، مخصوصا زمانی که از بذرها عصاره گیری می شود، یک روغن بسیار تیره به دست می آید. می توان با استفاده از آنزیم کلروفیلاز ، کلروفیل موجود در روغن را حذف کرد یا مقدار آن را به حداقل رساند. وجود کلروفیل در روغن باعث اکسیداسیون و فساد روغن می شود. با کاربرد این آنزیم در تصفیه روغن می توان از اکسیداسیون و فساد روغن جلوگیری کرد.

عنوان : معرفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صنایع غذایی
تعداد صفحات : ۶ صفحه
قیمت : ۳۰۰۰ تومان
فرمت فایل : Docx
حجم فایل : ۰۰

خرید این محصول :

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دسته بندی :

تعداد نمایش : 971 نمایش

پاسخ دهید