[tab name=’چکیده’]
چکیده :
آنزیم کلروفیلاز، باعث تخریب کلروفیل در گیاه و جلبک می شود. این واکنش با هیدرولیز گروه فیتول انجام می شود، که نتیجه اش تشکیل کلروفیلید است. تخریب کلروفیل در مراحلی از رشد گیاه شامل پیری برگ، رسیدن میوه و مرگ گیاه انجام می گیرد. به علت بالا بودن محتوای کلروفیل در روغن کلزا، مخصوصا زمانی که از بذرها عصاره گیری می شود، یک روغن بسیار تیره به دست می آید. می توان با استفاده از آنزیم کلروفیلاز ، کلروفیل موجود در روغن را حذف کرد یا مقدار آن را به حداقل رساند. وجود کلروفیل در روغن باعث اکسیداسیون و فساد روغن می شود. با کاربرد این آنزیم در تصفیه روغن می توان از اکسیداسیون و فساد روغن جلوگیری کرد.
[/tab]
[tab name=’مشخصات فایل’]
[icon type=’comment-o’ size=’1x’] | عنوان : | معرفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صنایع غذایی |
[icon type=’paperclip’ size=’1x’] | تعداد صفحات : | ۶ صفحه |
[icon type=’money’ size=’1x’] | قیمت : | ۳۰۰۰ تومان |
[icon type=’file-word-o’ size=’1x’] | فرمت فایل : | Docx |
[icon type=’object-ungroup’ size=’1x’] | حجم فایل : | ۰۰ |
[/tab]
[end_tabset]
قوانین ارسال دیدگاه