چکیده :
غذا یکی از مهمترین نیازهای فطری انسان است و تغذیه یکی از اجزای مهم سبک زندگی سالم می باشد. در زمانهای دور، انسانها برای رفع نیازهای غذایی خود معمولأ بطور مستقیم با استفاده از شکار و بعدها با پرورش گیاهان و حیوانات در این زمینه تلاش میکردند. به مرور زمان با گسترش جمعیت و پیشرفت تکنولوژی در همه علوم از جمله علم تغذیه، واحدهای تولیدی، سازمان ها و نهادهای مختلفی با اهداف گوناگون عهده دار تأمین و نظارت بر نیازهای غذایی انسانها شدند.
در حال حاضر تعداد بسیار زیادی سازمان، ارگان، نهاد، انجمن، مرکز، موسسه، و انستیتو دولتی و غیردولتی در داخل و خارج کشور در زمینه غذا و تغذیه مشغول به فعالیت هستند. علاوه بر اینها، بسیاری از مراکز علمی و تحقیقاتی نیز به آموزش و پژوهش در زمینه علم تغذیه مشغول میباشند. در این کتابچه، به معرفی تعدادی از مهمترین سازمانهای داخلی و خارجی مرتبط با تغذیه و تغذیه ورزشی خواهیم پرداخت. بهعلاوه، با توجه به اهمیت علم تغذیه، با تعدادی از مراکز علمی و دانشگاههای معتبر داخلی و خارجی فعال در علم تغذیه، و همچنین برخی از مجلات معتبر علمی که منابع اصلی انتشار یافته های نوین دانشمندان فعال در علم تغذیه هستند آشنا خواهیم شد.
قوانین ارسال دیدگاه