[tab name=’چکیده’]
چکیده :
پکتین یک پلیمر اشتقاقی قندی اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود. اهمیت اقتصادی -این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل در ترکیب با شکر)قند( و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از۰/۱تا ۴ درصد متفاوت می باشد.ساختارهای ژلاتینی در سولهای دیواره ای و لایه های درون سلولی میوه جات موجود می باشد. آجرهای به کار رفته در ساخت دیوار را می توان نمادی از آرایش قرار گرفتن پکتین در دیواره میوه و سبزی در نظر گرفت . آنزیم های پکتیک از نظر صنعتی بویژه در صنایع غذایی از ارزش بالایی برخوردارند . از آنجایی که ترکیبات پکتیکی در لایه میانی دیواره سلولی بافت های گیاهیی وجود دارند . بنابراین از این آنزیم )پکتیناز( برای استخراج ، شفاف سازی ، پکتین زدایی آبمیوه ها ، خیساندن و نرم سازی سبزی ها و میوه ها و نیز در استخراج روغن های گیاهی استفاده می شود .
[/tab]
[tab name=’مشخصات فایل’]
[icon type=’comment-o’ size=’1x’] | عنوان : | بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی (پکتیناز) |
[icon type=’paperclip’ size=’1x’] | تعداد صفحات : | ۱۵ صفحه |
[icon type=’money’ size=’1x’] | قیمت : | ۲۰۰۰ تومان |
[icon type=’file-word-o’ size=’1x’] | فرمت فایل : | Docx |
[icon type=’object-ungroup’ size=’1x’] | حجم فایل : | ۰۰ |
[/tab]
[end_tabset]
قوانین ارسال دیدگاه