مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی (پکتیناز)

مقاله بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی (پکتیناز)

چکیده :

پکتین یک پلیمر اشتقاقی قندی اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه جات و سبزیجات استحصال می شود. اهمیت اقتصادی -این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل در ترکیب با شکر)قند( و اسید برمی گردد. میزان این ماده در هر نوع سبزی و یا میوه با توجه به وزن کل آن از۰/۱تا ۴ درصد متفاوت می باشد.ساختارهای ژلاتینی در سولهای دیواره ای و لایه های درون سلولی میوه جات موجود می باشد. آجرهای به کار رفته در ساخت دیوار را می توان نمادی از آرایش قرار گرفتن پکتین در دیواره میوه و سبزی در نظر گرفت . آنزیم های پکتیک از نظر صنعتی بویژه در صنایع غذایی از ارزش بالایی برخوردارند . از آنجایی که ترکیبات پکتیکی در لایه میانی دیواره سلولی بافت های گیاهیی وجود دارند . بنابراین از این آنزیم )پکتیناز( برای استخراج ، شفاف سازی ، پکتین زدایی آبمیوه ها ، خیساندن و نرم سازی سبزی ها و میوه ها و نیز در استخراج روغن های گیاهی استفاده می شود .

عنوان : بررسی و شناسایی آنزیم های پکتیکی (پکتیناز)
تعداد صفحات : ۱۵ صفحه
قیمت : ۲۰۰۰ تومان
فرمت فایل : Docx
حجم فایل : ۰۰

خرید این محصول :

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دسته بندی :

تعداد نمایش : 921 نمایش

پاسخ دهید