پژوهش ها

قیمت : 5,000 تومان

تعداد خرید ها

1 نفر این محصول را خریداری کرده اند

تعداد بازدیدها

726 نفر از این محصول بازدید کرده اند

تعداد دیدگاه ها

0 نفر درباره محصول نظر داده اند

اعتقاد بر این است که یکی از قدیمی ترین دانه های غلات ، برنج (Oryza sativa) حداقل 5000 سال است که رشد کرده است. این غذای اصلی برای بیش از نیمی از جمعیت جهان به ویژه افرادی است که در جنوب و شرق آسیا زندگی می کنند.برنج سفید رایج ترین نوع است ، اما برنج قهوه ای (غلات کامل) به دلیل فواید سلامتی آن در برخی از کشورهای غربی رواج فزاینده ای پیدا می کند.

محصولات مختلفی از برنج تهیه می شود. اینها شامل آرد برنج ، شربت برنج ، روغن سبوس برنج و شیر برنج است.معمولاً به رنگ سفید است ، اما برنج قهوه ای می تواند در سایه های مختلفی ظاهر شود. قهوه ای ، قرمز مایل به قرمز ، بنفش یا سیاه.

مواد مغذی موجود در برنج قهوه ای

برنج قهوه ای سرشار از اسید فیتریک (فیتات) ، یک آنتی اکسیدان است که جذب آهن و روی از دستگاه گوارش را مختل می کند.به همین دلیل ، اسید فیتیک اغلب به عنوان یک ماده مغذی شناخته می شود.اسید فیتریک در تمام دانه های خوراکی مانند حبوبات ، آجیل و غلات کامل غلات یافت می شود.خوردن غذاهای پر فیت با بیشتر وعده های غذایی ممکن است به مرور زمان به کمبود مواد معدنی کمک کند.با این حال ، این به ندرت در رژیم های متعادل یا برای کسانی که مرتبا گوشت می خورند ، نگرانی ندارد. از طرف دیگر ، ممکن است این مسئله در بین گیاهخواران و در کشورهای در حال توسعه که رژیم های غذایی عمدتا از غذاهای پر فیتات تشکیل می شود ، مشکلی ایجاد کند.چندین روش موثر می تواند برای کاهش محتوای اسید فیتریک استفاده شود. اینها شامل خیساندن ، جوانه زدن و تخمیر دانه‌ها است. خط پایین: برنج قهوه ای حاوی اسید فیتیک ، یک ماده مغذی است که جذب آهن و روی را از همان وعده غذایی مختل می کند.

مواد غنی ‌کننده

برنج به شکل طبیعی حاوی تیامین، نیاسین و آهن است. البته در حین آسیاب، مقداری از این مواد مغذی کاهش می ‌یابند. لذا در آمریکا برای رساندن ارزش تغذیه ‌ای فرآورده‌ی آسیاب شده به سطح ارزش تغذیه ‌ای برنج کامل قهوه‌ای، آن را با تیامین، نیاسین و آهن غنی می ‌کنند. مضاف بر این که تمام برنج‌ها با اسید فولیک نیز غنی شده‌اند.

وزارت غذا و داروی آمریکا (FDA) ، سطح مجاز برای غنی ‌سازی توسط این ریزمغذی‌ ها را به شرح زیر ‌عنوان نموده است: 2میلی ‌گرم تیامین، 13 میلی‌ گرم آهن، 16میلی ‌گرم نیاسین و 7/0 میلی‌ گرم اسید فولیک برای هر 450 گرم برنج خام …

  1.  مقدمه
  2. مواد مغذی موجود در برنج قهوه ای
  3. مواد غنی ‌کننده
  4. ویتامین ها
  5. املاح
  6. خواص برنـج
  7. تركيبات شيميايي
  8. مواد
  9. جدول مواد موجود در صدگرم برنج قهوه ای و صدگرم برنج سفید
  10. جدول مواد موجود در صد گرم سبوس برنج
  11. خواص داروئی
  12. مضرات
  13. مواد ضد تغذیه ای برنج
  14. عوامل ضد تغذیه ای برنج
  15. سبوس برنج فرآوری شده
  16. آزمایش تغذیه ای
  17. نتیجه گیری
  18. منابع
  • دارای ویراستاری منظم.
  • امکان پرینت مستقیم از فایل محصول.
  • استفاده از فونت های رایج جهت هماهنگی با سایر پلتفرم ها.
  • قابلیت ویرایش فایل محصول.
  • اطمینان در خرید و اصالت محصول.
  • قابل اجرا از ورژن 2003 آفیس به بالا .
  • هماهنگ با رشته و مقطع تحصیلی شما.
  • پشتیبانی قوی محصول.

نگران نباش ! اگر محصولي رو میخوای که توی فروشگاه موجود نیست ، مي تونی از طريق لينک زير درخواستشو ثبت کنی و فوری تحویل بگیری !! …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بدون دیدگاه
محصولات مرتبط
Related Products