پژوهش راه کارهای تغذیه برای کاهش وزن

پژوهش راه کارهای تغذیه برای کاهش وزن

فهرست مطالب :

  • مقدمه : ۶
  • مکانیسم های کاهش وزن : ۷
  • کاهش وزن و اهمیت آن : ۷
  • علل کاهش وزن : ۸
  • کلیات چاقی : ۱۰
  • عوامل مؤثر بر چاقی : ۱۰
  • o            عوامل ژنتیکی : ۱۰
  • o            عوامل محیطی : ۱۱
  • فاکتورهای موثر در افزایش و کاهش وزن : ۱۱
  • فاکتورهای افزایش وزن که زیاد به آن توجه نمی شود : ۱۲
  1. دریافت کم فیبر : ۱۲
  2. استرس زیاد : ۱۲
  3. کمبود خواب : ۱۳
  4. افسردگی : ۱۳
  5. کمبود اسیدها ی چرب : ۱۳
  • فاکتورهای موثر در کاهش وزن  : ۱۳
  • بررسی فاکتور BMI : 15
  • طبقه بندی ها : ۱۶
  • شاخص توده بدنی برای کودکان : ۱۷
  • صدک BMI وضعیت وزنی : ۱۸
  • تفاوت های نژادی : ۱۸
  • پیامدهای اضافه وزن و چاقی بر سلامت : ۱۸
  • فاکتورهای خطرزا : ۱۹
  • برخی از محدودیت های استفاده از شاخص توده بدنی : ۲۱
  • بررسی راه کارهای تغذیه برای کاهش وزن : ۲۲
  • دسته بندی درمان‌های چاقی : ۲۳
  • ¬                    دارویی.. ۲۳
  • ¬                    استفاده از وسایل و شیوه‌های مخصوص… ۲۳
  • ¬                    جراحی.. ۲۳
  • ¬                    رژیم‌درمانی.. ۲۳
  • تأثیر تغذیه بر کاهش وزن : ۲۶
  • توصیه های غذایی برای کاهش وزن : ۲۸
  • هشدار در مورد رژیم های غذایی خیلی سخت.. ۲۹
  • هدف های تغییر رفتار برای کاهش وزن : ۲۹
  • راه کارهای تغذیه ای : ۳۱
  • نوشیدن آب : ۳۱
  • آخر شب غذا نخورید : ۳۱
  • خوردن خوراکی های مورد علاقه : ۳۲
  • خوردن فلفل : ۳۲
  • کشیدن وزن هفته ای یک بار : ۳۲
  • کاهش وزن به طور آهسته : ۳۲
  • خوردن پروتئین در هر وعده غذایی : ۳۳
  • خوردن صبحانه به طور منظم : ۳۳
  • توجه به مواد کم‌کالری‌ : ۳۳
  • جایگزین کردن سبزیجات به جای ماکارونی : ۳۳
  • جویدن آدامس بدون شکر : ۳۳
  • کم کردن تدریجی وعده های غذایی : ۳۴
  • حذف مواد پرکالری : ۳۴
  • در تغذیه تان از فیبر استفاده کنید : ۳۴
  • خواب کافی : ۳۵
  • کوچک کردن بشقاب : ۳۵
  • کمک گرفتن : ۳۵
  • استفاده از میوه و سبزیجات : ۳۵
  • یادداشت برداری : ۳۵
  • آزمایش : ۳۶
  • بررسی تاثیر مصرف ماست در کاهش وزن و BMI : 36
  • نتیجه گیری : ۳۷
  • منابع و مأخذ : ۳۸
  • منابع فارسی : ۳۸
  • منابع انگلیسی : ۳۹

چکیده :

اضافه وزن و چاقی یکی از بزرگترین بیماریهای انسانی در قرن حاضر است . چنانچه دلیل اصلی این بیماری کشف و شناخته نشود ، انسان قادر نخواهد بود این بیماری را برای همیشه ریشه کن کند . طبق آخرین اطلاعاتی که سازمان بهداشت جهانی منتشر کرده در سال ۲۰۱۳ چاقی و پرخوری نه تنها معضل بلکه یک بیماری در زمینه روانی به حساب می آید .در پژوهش پیش رو ما در ابتدا به مولفه هاو فاکتورهای تشخیص چاقی سپس به بررسی راه کارهای تغذیه برای کاهش وزن پرداخته ایم سپس با بیان گزارشی یکی از راه کارهای تغذیه ای (ماست) جهت کاهش وزن را به صورت اختصار به همراه آمار و داده های آماری شرح داده ایم . در پایان نیز با بررسی مطالب گفته شده به این نتیجه رسیدیم که در بین راه کارها و مولفه هایی که در کاهش وزن نقش عمده ای دارند تغذیه از جایگاه ویژه ای برخوردار است و می توان گفت که یک برنامه غذایی و تغذیه مناسب مؤثر تر از هر روش دیگر باشد .

عنوان : راه کارهای تغذیه برای کاهش وزن
تعداد صفحات : ۴۶ صفحه
قیمت : ۷۵۰۰ تومان
فرمت فایل : Docx
حجم فایل : ۰۰

خرید این محصول :

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

دسته بندی : -

تعداد نمایش : 480 نمایش

پاسخ دهید